Meist

Happytex sai alguse minu kirest käsitöö ja kangaste vastu. Läbi erinevate tehnikate katsetamise jõudsin mõned aastad tagasi lapitehnika juurde. Selle juures võlus mind see võimaluste rohkus, mida erinevaid kangatükke omavahel kombineerides on võimalik saavutada.

Kogu selle toimetamise juures panin aga tähele kui palju aega kulus mul mööda poode ringituulamisele, kõikide kangaste kokku otsimisele ning erinevatelt netilehekülgedelt tellimuste tegemisele. Kahjuks tuli mõnikord ka pettuda kohale jõudnud materjali kvaliteedis. Olles suhelnud oma töö tõttu paljude kangadisainerite ja -tootjatega nii Euroopas, Ameerikas kui Aasias, jõudsin ideeni pakkuda nii endale kui ka teistele minusugustele käsitöölistele aja kokkuhoidu ning võimalust kodust diivanilt valida ja tellida kangad oma järgmisele projektile.

Ühistellimused paneme kokku lähtudes lapitehnika huviliste soovidest, samas teeme kindlasti ka eraldi tellimusi lihtsalt ilusatele ja kvaliteetsetele kangastele. Oma väikse tiimiga suhtleme otse tootjatega, valime välja ilusaimad disainid ja leiame parima logistilise lahenduse kauba teieni toimetamiseks.

 

Nobedaid näppe soovides,

Merli

Postitatud rubriigis Blogi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga